شناسایی مدارس در خطر آبگرفتگی و نقاط آسیب پذیر خوزستان

به گزارش بانیما، خبرنگاران/خوزستان مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با بیان اینکه مدارسی که زیرآب می فرایند و نقاط آسیب پذیر شناسایی شده اند، گفت: دستگاه های متولی باید از اکنون و قبل از افزایش میزان بارش ها کارهای اولیه را در نقاط آسیب پذیر انجام دهند.

شناسایی مدارس در خطر آبگرفتگی و نقاط آسیب پذیر خوزستان

کیامرث حاجی زاده در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران خوزستان که شامگاه یکشنبه (24 آذرماه) در استانداری خوزستان برگزار گردید، اظهار کرد: استان خوزستان با توجه به فقدان زیرساخت ها، دچار مسائل عدیده ای است و می بینیم که با بارندگی 20 میلیمتری، اهواز و سایر شهرهای استان دچار مشکل آبگرفتگی و مسائل دیگر می شوند زیرا در بخش فاضلاب و زیرساخت فاضلاب دچار مشکل هستیم و در بخش آب های سطحی هم کانالی برای هروج آب های سطحی در شهرهای خوزستان وجود ندارد.

به گزارش خبرنگاران، وی با بیان اینکه همواره نباید ساده ترین راه را انتخاب کنیم، اضافه نمود: به دلیل این مسائل گاهی مجبور می شویم مدارس را تعطیل کنیم که این موضوع به آموزش آسیب وارد می نماید.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان توضیح داد: در سال های اخیر نسبت به سال های گذشته شرایط ما در پیش بینی ها و هشدارها بهتر شده است. گرچه هنوز در بحث پیش بینی های هواشناسی ایراداتی وجود دارد.

حاجی زاده با اشاره به بهبود شرایط تجهیزات هواشناسی خوزستان، بیان نمود: انتظار می رود شرایط پیش بینی ها نیز بهتر گردد و آمارها و اطلاعات بیشتری از سوی سازمان هواشناسی کشور ارایه گردد.

وی مطرح کرد: در پیش بینی سه ماهه پاییز سال جاری، بارندگی در آذرماه کم پیش بینی شده بود اما مشاهده می کنیم که سامانه های پر قدرتی در آذرماه وارد خوزستان می شوند. با توجه به مسائل زیرساختی خوزستان، این شرایط موجب می گردد تصمیم.گیری ها سخت گردد. البته هشدارها و پیش بینی های هواشناسی خوزستان نسبت به سال گذشته بهتر شده است اما باید اخطارها 72 ساعت قبل از حوادث جوی داده شوند.

وی با تاکید بر لزوم پای کار آمدن نهادهای خدماتی و زیرساختی اعلام نمود: نباید برای هر بارندگی جلسه ای برای انجام خدمات برگزار گردد بلکه هشدارها تنها به منظور آماده باش هستند. تجهیزات همه دستگاه های خدمات رسان باید قبل از بارش ها یا سیل آماده شوند و پای کار بفرایند.

وی با بیان اینکه گاهی شرایط آبگرفتگی در بعضی نقاط به گونه ای است که ممکن است چندین دستگاه مکنده هم جواب ندهد، مطرح کرد: گاهی نمی توانیم کاری کنیم اما حضور نیروهای خدماتی در شهر مردم را متقاعد می نماید که مسئولان پای کار هستند.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان بیان نمود: زمانی که هشدارها به دستگاه ها ارائه می گردد به معنی این است که قبل از حادثه در حالت آماده باش قرار بگیرند و پای کار باشند. اینکه با این شرایط زیرساختی، تجهیزات اندک ما هم پای کار نباشند درست نیست.

حاجی زاده با بیان اینکه مدارسی که زیرآب می فرایند و نقاط آسیب پذیر شناسایی شده اند، گفت: دستگاه های متولی باید از اکنون و قبل از افزایش میزان بارش ها کارهای اولیه را در نقاط آسیب پذیر انجام دهند.

وی توضیح داد: دستگاه ها نباید مسائل را گردن هم بیندازند بلکه باید همپوشانی نمایند تا کارها انجام شوند. همچنین در پی سیل سال 97 و سیل اخیر نقاط آسیب پذیر تعیین شده اند و در بعضی نقاط جهت استحکام بخشی سیل بندها اقدام شده و در بعضی نقاط کار نشده یا کم کار شده است که باید از اکنون دستگاه های متولی به این نقاط اعزام شوند.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به پیش بینی بارش ها در روز دوشنبه، گفت: با توجه به اینکه شدت بارش های این سامانه در بوشهر است، در استان همجوار ما شرایط اضطراری اعلام شده است. این سامانه سال گذشته نیز وارد خوزستان شد و مناطق زیادی از خوزستان به ویژه جنوب تا بهبهان را تحت تاثیر قرار داد و اکنون نیز بیشترین فعالیت این سامانه در جنوب خوزستان پیش بینی شده است.

وی بیان نمود: در این سامانه، بارندگی اهواز نیز 50 تا 60 میلیمتر پیش بینی شده است. اهواز با 30 میلیمتر بارندگی دچار مسائل زیادی شد و قطعا با 60 میلیمتر بارندگی هم دچار مسائل زیادی خواهد شد بنابراین باید همه فرمانداران و اعضای ستاد مدیدیت بحران خوزستان آماده باش شوند. طبق دستور استاندار، همه ماموریت ها لغو است و مسئولان حتی برای جلسه با وزیر هم نباید از استان خوزستان خارج شوند.

چین: چین از اون کشورهایی هست که حتما یکبار هم شده باید در زندگیتون به اونجا سفر کنید

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 25 مرداد 1400 بروزرسانی: 25 مرداد 1400 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 6642

به "شناسایی مدارس در خطر آبگرفتگی و نقاط آسیب پذیر خوزستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شناسایی مدارس در خطر آبگرفتگی و نقاط آسیب پذیر خوزستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید