طرز تهیه سیب زمینی سوخاری مخصوص در ماهیتابه و فر ساده و پنیری

به گزارش بانیما، در سال های اخیر علاوه بر غذاهای خوشمزه ای مثل مرغ سوخاری، قارچ و پیاز سوخاری و بال سوخاری و … سوخاری هم جای خودش را بین غذاهای فست فودی و اسنک ها حسابی باز نموده است. سیب زمینی سوخاری مخصوص را هم در ماهیتابه و هم در فر به صورت ساده و پنیر می توانید درست کنید. سیب زمینی سوخاری در کنار سیب زمینی سرخ نموده و سیب زمینی شکم پر و یا از جمله غذاهای مورد علاقه بچه ها و نوجوانان هم هستند. طرز تهیه سیب زمینی سوخاری در ماهیتابه و فر به صورت ساده و پنیری را در مجله خبرنگاران بخوانید.

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری مخصوص در ماهیتابه و فر ساده و پنیری

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری در ماهیتابه

مواد لازم

سیب زمینی: 4 عدد

پودر سوخاری: ¾ لیوان فرانسوی دسته دار

تخم مرغ: 3 عدد

شیر: 3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه، پودر آویشن، مرزن جوش، رزماری: به مقدار لازم

روغ مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خلال کنید. اندازه خلال ها باید متوسط باشد یعنی نه نازک و نه ضخیم. سیب زمینی های خلال شده را بشورید و به مدت 6 الی 8 دقیقه در آب و روی شعله متوسط بگذارید تا آب به دمای جوش برسد. کافی است سیب زمینی ها کمی در آب جوش بپزند اما مراقب باشید له نشوند به همین دلیل مقداری نمک در آب بریزید.

مرحله دوم

سیب زمینی ها را آبکش کنید و صبر کنید تا خنک شوند. در یک کاسه تخم مرغ و شیر را با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند. در یک کاسه دیگر پودر سوخاری، نمک، فلفل، پودر آویشن، مرزن جوش و رزماری را با هم ترکیب کنید. حالا سیب زمینی های خلالی را ابتدا در مایه تخم مرغ و شیر و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. سیب زمینی ها در این مرحله باید استراحت نمایند به همین منظور آن ها را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله سوم

بعد از یک ساعت در یک ماهیتابه گود روغن مایع بریزید و صبر کنید خوب داغ گردد. سیب زمینی ها را در روغن داغ بریزید و سرخ کنید (مقدار روغن نباید کم باشد چون در این صورت سیب زمینی ها خیلی روغن جذب می نمایند). در یک بشقاب دستمال کاغذی بگذارید و سیب زمینی ها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی گرفته گردد. سیب زمینی سوخاری را با سس مورد علاقه تان سرو کنید. اگر هم سیب زمینی سوخاری پنیری دوست دارید سیب زمینی ها را با مقداری پنیر گودا آب شده سرو کنید یا به محض اینکه سیب زمینی ها را از روغن درآوردید و زمانی که هنوز داغ داغ هستند روی آن ها مقداری پنیر پیتزا، موازرلا یا پارمزان رنده شده بریزید.

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری پنیری در فر

مواد لازم

سیب زمینی: 6 عدد متوسط

روغن زیتو ن: 2 قاشق چایخوری

پنیر پارمزان: 400 گرم

پودر سیر: 4 قاشق چای خوری

فلفل قرمز: 1 قاشق چای خوری

فلفل سیاه: 1 قاشق چای خوری

پودر پاپریکا: 1 قاشق چای خوری

نمک: 1 و نیم قاشق چایخوری

تخم مرغ: 4 عدد

طرز تهیه

مرحله اول

فر را روی دمای 190 درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید، خلالی خرد کنید (نه نازک و نه ضخیم) و بشورید و آبکش کنید. کف سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. در یک ظرف دیگر پنیر پارمزان ریز رنده شده را با نمک و سایر ادویه ها مخلوط کنید. حالا سیب زمینی های خلالی خرد شده را ابتدا در تخم مرغ و سپس در پنیر پارمزان مزه دار شده بغلتانید.

مرحله دوم

سیب زمینی ها را در سینی فر با کمی فاصله بچینید و در طبقه وسط فر به مدت 30 دقیقه قرار دهید. رنگ سیب زمینی ها که طلایی شد سیب زمینی سوخاری شما در فر که به صورت تنوری طبخ شده آماده است. طرز تهیه این سیب زمینی سوخاری طعم دار به جای پنیر پارمزان با پنیر پیتزا ریز رنده شده هم خوش طعم می گردد اما پنیر پارمزان بیشتر توصیه می گردد. به نظر می رسد این طرز تهیه سیب زمینی از سیب زمینی سرخ نموده به روش مک دونالد سالم تر و رژیمی تر است به خصوص اگر در مصرف روغن محدودیت دارید یا در رژیم لاغری و کاهش وزن هستید و دوست دارید غذاهایی با روغن کمتر میل کنید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: افق کوروش
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 9999

به "طرز تهیه سیب زمینی سوخاری مخصوص در ماهیتابه و فر ساده و پنیری" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه سیب زمینی سوخاری مخصوص در ماهیتابه و فر ساده و پنیری" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سیب زمینی سوخاری مخصوص در ماهیتابه و فر ساده و پنیری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید