طرز تهیه مرغ ترش شمالی اصیل و خوشمزه

به گزارش بانیما، لذت چشیدن یک غذای شمالی خوشمزه را فقط با سفر کردن به این خطه نباید تجربه کرد. کافی است همین الان دست به کار شوید و با آماده کردن سور و سات این غذای لذیذ و خوش عطر آن را در منزل تان تهیه کنید. با طرز تهیه مرغ ترش شمالی همراه ما باشید.

طرز تهیه مرغ ترش شمالی اصیل و خوشمزه
  • مواد لازم برای تهیه مرغ ترش شمالی

مرغ چهار تکه

سبزی معطر 300 گرم

پیاز کوچک دو عدد

سیر رنده شده سه حبه

گردو آسیب شده یک پیمانه

رب انار سه تا چهار قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

  • طرز تهیه مرغ ترش شمالی

مرحله اول

اول از هر کاری تکه های مرغ را بعد از شست و شو داخل یک آبکش بریزید تا کاملا آب آن ها گرفته شود. سپس سطح هر مرغ را به نمک و فلفل و زردچوبه آغشته کنید.

مرحله دوم

داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و مرغ را داخل روغن با حرارت کم تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

مرحله سوم

در این حین که مرغ داخل تابه در حال سرخ شدن است، سبزی های معطر که شامل گشنیز، جعفری، برگ سیر و چوچاق، خالواش و ریحان است را داخل یک تابه دیگر با مقداری روغن تفت دهید تا خوب سرخ شوند. ولی مراقب باشید تا سبزی را آنقدر تفت ندهید که تلخ شود.

مرحله چهارم

حالا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و سیر را با رنده ریز رنده کنید. وقتی مرغ سرخ شد، آن را از تابه خارج کنید و پیاز را داخل همان روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سپس سیر را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن رب انار را اضافه کنید.

مرحله پنجم

بعد از کمی تفت دادن گردوی آسیاب شده را اضافه کنید و بعد از همزدن و دوباره تفت دادن سبزی را که سرخ کردید، اضافه کنید. معمولا این مقدار رب انار برای این مقدار سبزی کافی است. اما می توانید بر حسب سلیقه تان رب انار بیشتری اضافه کنید.

مرحله ششم

حالا حدود سه پیمانه آب به مایه مرغ ترش اضافه کرده و مرغ ها را هم داخل مایه قرار دهید. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید تا برای نیم تا یک ساعت مرغ ترش حسابی جا افتاده و مزه دار شود. در این فاصله سراغ آماده کردن برنج کته بروید.

مرحله هفتم

بعد از این مدت خورش کاملا جا افتاده و آماده سرو است.

چین: چین از اون کشورهایی هست که حتما یکبار هم شده باید در زندگیتون به اونجا سفر کنید

منبع: کتاب کاله
انتشار: 25 مرداد 1400 بروزرسانی: 25 مرداد 1400 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 6255

به "طرز تهیه مرغ ترش شمالی اصیل و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ ترش شمالی اصیل و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید