طرز تهیه کیک تولد تک شاخ

به گزارش بانیما، کیک تولد تک شاخ یک کیک فوق العاده جذاب است که با آن می توانید فرزندتان و دوستانش را حسابی سوپرایز کنید. کافی است مرحله به مرحله با ما پیش بروید تا این کیک هیجان انگیز را درست مثل یک قناد حرفه ای درست کنید. همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک تولد تک شاخ
  • مواد لازم برای تهیه کیک تولد تک شاخ

  • مواد لازم برای تزئین کیک تولد تک شاخ

آرد دو پیمانه

تخم مرغ پنج عدد

شیر خرید آنلاین سه چهارم پیمانه

شکر یک ونیم پیمانه

روغن جامد گیاهی یک چهارم پیمانه

کره 120 گرم

پودر وانیل دو قاشق چای خوری

پودر بادام دو قاشق چای خوری

بکینگ پودر دو قاشق چای خوری

نمک یک چهارم قاشق چای خوری

ترافل رنگی یک چهارم پیمانه

خامه قنادی کاله به مقدار لازم

رنگ صورتی خوراکی به مقدار لازم

رنگ آبی خوراکی به مقدار لازم

رنگ بنفش خوراکی به مقدار لازم

رنگ مشکی خوراکی به مقدار لازم

فوندانت سفید به مقدار لازم

پودر طلایی خوراکی به مقدار لازم

  • طرز تهیه کیک تولد تک شاخ

مرحله اول

فر را روی درجه 350 درجه فارنهایت قرار دهید. سه قالب گرد کیک هم اندازه انتخاب کنید. کف قالب ها را روغن بمالید.

مرحله دوم

آرد، بکینگ پودر و نمک را داخل یک کاسه مخلوط کنید.

مرحله سوم

کره، روغن و شکر را در کاسه ای دیگر با هم زن مخلوط کنید تا روشن و پف کرده شود.

مرحله چهارم

تخم مرغ ها را طی چند مرحله به مواد قبل اضافه کنید و با دور تند هم زن مخلوط کنید.

مرحله پنجم

پودر وانیل و شیر بادام را اضافه کنید.

مرحله ششم

مخلوط آرد، نمک و بکینگ پودر را به کاسه اضافه کنید . بعد از هم زدن با دور کند، شیر را کم کم اضافه کنید. مایه کیک تقریبا آماده است. حالا ترافل های رنگی را اضافه کنید.

مرحله هفتم

خمیر کیک را به طور مساوی در سه قالب بریزید و قالب ها را به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید. کیک ها را پس از آماده شدن از قالب خارج کنید و اجازه دهید سرد شوند.

مرحله هشتم

قیف قنادی را با خامه قنادی پر کنید و هر لایه از کیک را به کمک قیف خامه قنادی بزنید و به کمک لیسک خامه را یکدست و صاف کنید. سپس سه طبقه را روی هم قرار دهید و دور تا دور کیک را به همان صورت خامه بزنید.

مرحله نهم

خامه قنادی کاله را با تک تک رنگ ها مخلوط کنید و با قرار دادن ماسوره ته قیف رو و قسمتی از کنار کیک را خامه رنگی ماسوره کنید. خامه ای که با رنگ مشکی هم مخلوط کردید داخل یک قیف بریزید و با قرار دادن ماسوره ریز سر قیف شکل چشم اسب شاخ دار را کنار کیک بکشید.

مرحله دهم

خمیر فوندانت را به کمک وردنه مثل یک مخروط در بیاورید که به قطرش اضافه می شود. حالا یه کمک یک نی یا یک لوله بلند خمیر را دور تا دور نی یا لوله بپیچید. دور تا دور شاخ را پودر رنگ خوراکی طلایی بزنید و روی کیک قرار دهید. با بقیه فوندانت هم مثل شکل گوش درست کنید.

مرحله یازدهم

شاخ را در وسط کیک و گوش ها را کنار شاخ قرار دهید. کیک تولد شاخ دار آماده است آن را داخل یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.

علاوه بر کیک تولد تک شاخ، شما به راحتی می توانید یک کیک تولد مدرن و خوشگل در خانه درست کنید.

چین: چین از اون کشورهایی هست که حتما یکبار هم شده باید در زندگیتون به اونجا سفر کنید

منبع: کتاب کاله
انتشار: 25 مرداد 1400 بروزرسانی: 25 مرداد 1400 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 5831

به "طرز تهیه کیک تولد تک شاخ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک تولد تک شاخ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید